Phil Jones 1994-ben lépett be a Brother UK-hez, mint faxokat értékesítő szakember, és húszéves karrierje során fokozatosan lépdelt fel a ranglétrán, míg 2013-ban ügyvezető igazgatóvá nevezték ki.

Phil Prezit használ mind a konferenciákhoz, mind a Brother UK-n belüli belső előadásokhoz. Előadásai során a sokéves tapasztalat alatt összegyűjtött tippeket és trükköket mutat be.  Célja az, hogy segítsen a kis- és közepes vállalatoknak nagyobbra nőni, és persze ettől a Brother-termékek és -szolgáltatások iránti igényeiket is megnövelni – mindenkinek kellemes megoldás. 

 

ALKOTÁS

APitts_Prezi-003.jpg

Phil az előadást a közönség megismerésével kezdi – kik ők, mire van szükségük, és főleg, hol biztosíthat ő számukra értéket. Az ötletelés közben témákon, fontos üzeneteken és tanulságokon is gondolkozik. Ha pedig már az összes ötlet felkerült a vászonra, akkor nekiáll struktúrába szervezni azokat.

„Az egyik ok, amiért nagyon szeretem a Prezit használni, az, hogy miután az ember feldobálta az durva elképzeléseit a vászonra, tetszés szerint mozgathatja a tartalmi elemeket, hogy kialakítsa az utat, amelyre az embereket magával akarja vinni...”

APitts_Prezi-011.jpg
APitts_Prezi-002.jpg
 

TÖKÉLETESSÉG

 
 

Phil utána hosszasan csiszolja az előadást – folyamatosan ellenőrizve a prezi lendületét, üzeneteit és a váltásokat. Az előadás tökéletesítése közben egy percre sem feledkezik meg a közönségnek átadni kívánt eredeti célról.

APitts_Prezi-015.jpg
 

„Előfordulhat, hogy látok valami témába illőt a hírekben, vagy épp valami teljesen új jut az eszembe. Az, hogy akár az iPademen, akár a noteszgépemen módosítani tudom az előadást, kellő kreatív szabadságot biztosít számomra mindig és mindenütt.”

APitts_Prezi-004.jpg
 
 

„Kevés olyan prezentáció van, amin ne módosítanék az utolsó 24 órában.”

 
APitts_Prezi-016.jpg
 
 

„A Prezi előtt ez azt jelentette, hogy egy héttel a beszéd előtt el kellett küldenem a PowerPoint-fájlt e-mailben a konferencia szervezőjének, és már nem módosíthattam rajta..."

 
 
 
 

„Most viszont szabadon átnézhetem és akár a színpadra lépés előtti percben is csiszolhatok még rajta.”

 
 
APitts_Prezi-016.jpg
 

Kapcsolat

 

„Amikor végül felmegyek a színpadra, tudom, hogy a közönség számára megfelelő tartalmat készítettem, amiből valóban profitálhatnak, tanulhatnak belőle és alkalmazhatják – mindezt egy emlékezetes, hatásos preziben.”

 
 
 

Kövesse Philt Twitteren @philjones40 a gyakorlatias üzleti tanácsokért és az Önöknél is alkalmazható ötletekért.


Hogyan változtatná meg a Prezi az Ön munkáját?